tiistai 29. tammikuuta 2013

Tyllikynnet

Kuten jo viime postauksessa tuli kerrottua niin tuli viime viikolla tehtyä toisetkin kynnet kaverilleni, muttta kuvia en ollut vielä saanut.
No nyt on kuvat saatu mutta ei valitettavasti ole niin tarkkoja koska ne on otettu kännykällä:(




oi kyllä, kuvaus rekvisiittana kissa:D

Näissä kynsissä kyllä oltiin täysin varmoja aloittaessa, että mitä lähdetään tekemään. Nimittäin kaverini oli jo viikkon aijemmin suunnitellut millaiset haluaisi:D väri kyllä pääsi hieman vaihtumaan sillä aluksi sen piti olla kunnon pinkki mutta sitten kun hän huomasi mun värikokoelman niin se pääsi vaihtumaan tuohon hieman pinkinliilahtavaan väriin.

Näissä myös käytetty valkoista tylliä! Oli oma ensimmäinen kerta kun koitan rakennekynsiin tyllin laittoa, ja yllättävä kyllä onnistuin siinä oikein hyvin. Lisäsimme myös hieman eri koista glitteriä toiseen kynnen reunaan tyllin alle. Ja tottakai strasseita ei päästy välttymään peukaloissa ja nimettömissä:)

Itselläni palkitsevinta näiden kynsien teossa oli se, että kaveri oli tyytyväinen ja todella innoissaan onnistuneista kynsistä!

2 kommenttia:

  1. Mä niin rakastan näitä. muhaha. MUTTA YÖK. toi kuvan laatu on päässyt vielä raiskatummaks :c sun pitäs nähdä ne mun koneen ruudulta, hippasen parempi laatuset :(

    VastaaPoista